Styrelsen 2020

Ulrika Norell

Victoria Ek

Ordförande

Jag är klubbens ordförande och nyckelpiga, det är till mig man vänder sig om man vill ha nyckel till stugan. Med min schäfer Ictra tränar och tävlar jag bruksspår och sök, framförallt för att vi gillar skogsarbetet. Till vardags jobbar jag med mat till många.

Caroline Forsberg

Ledamot

HFd egen företagare inom hundbranschen som nu jobbar som marknadsansvarig på Albano Djursjukhus. Har en kelpie som heter Pod och tränar spår, lydnad och drag med honom. Är förutom styrelsearbetet ansvarig för marknadssektorn på DTBK.

Erik van den Bos

Sekreterare

Stortrivs med livet med hund, som möjliggörare och funktionär sedan ett tiotal år. Kan mycket om att lägga spår och lite grann om att följa spår. Vill verka för en fortsatt trivsam klubb med aktiva medlemmar. Jobbar som projektledare i IT-sektorn.

Susanne Gehnich

Kassör

Kassör i DTBK sen nio år. Tränar och i framtiden tävlar i spår med min nya stjärna Sansa snart 2 år. SBK medlem sen 1977. Utbildad instruktör, tävlingsledare och domare.

Caroline Forsberg

Pernilla Westin

Suppleant

Här kommer snart en presentation av Pernilla.

Josefine Åslund

Suppleant

Till vardags pluggar jag på heltid vid Stockholms universitet. Jag har varit medlem i klubben i ca 10 år och håller främst på med agility. Jag är utbildad agilityinstruktör och tävlar i agility med min mellanpudel Elvis. Man kan följa oss på instagramkontot pudeln_elvis.

Kontakta styrelsen

Kontakta ordföranden