Fantastiska Michelle!

Årets stora hundhändelse i Sverige, SM i lydnad, rallylydnad, bruks, IPO, räddning och patrull, gick av stapeln i Ronneby i slutet av augusti. Det var en riktig hundfest i dagarna fem som innehöll hundvänner från Sveriges alla hörn, mängder av shopping, en härlig stämning och prestationer i världsklass.

DTBK var på plats med en hejjarklack för vårt lydnadsekipage Michelle Holmlund som kvalat in med båda sina hundar Kellie och Peak. Pia livesände alla Michelles 12 (!) rundor inne på tävlingsbanan i vår medlemsgrupp på Facebook, DTBKs Anslagstavla. Är du medlem i klubben och vill se ett lydnadsproffs in action så går livefilmerna att se i efterhand på Facebookgruppen.

Michelle gjorde helt fantastiska rundor och vi är grymt imponerade över hennes förmåga att ladda upp och ladda om så många gånger under flera dagar och fortfarande gå in och leverera i toppklass ända till sista rundan.

Det resulterade i vinst med Peak och sjätteplats med Kellie i kvalet vilket tog båda hundarna till final. I finalen slutade Peak på en fjärdeplats och Kellie på en sjätteplats. Helt otroligt!!! Vi är så grymt stolta över Michelle och hennes hundar!

Vi hade också en domare på plats då Linda Frisk var utsedd till en av domarna i spårhundsgruppen. Spårhundsekipagen var duktiga och proffsiga och bjöd på fina prestationer under alla dagarna och Linda dömde hela tävlingen med ett leende på läpparna. Hon har fått mycket fin feedback från de tävlande och vi är så stolta över att hon fick äran att döma detta århundradets SM!

Tack alla klubbkompisar, både på plats och som följde livesändningarna, för att vi tillsammans är med och bidrar till en härlig stämning i hund-Sverige och peppar varandra! DTBK – för att det belönar sig!