En tävlingshelg är till ända…

Så har vår stora oktobertävling gått av stapeln. Mycket förberedelser och utmaningar in i det sista resulterade i en riktigt härlig tävlingshelg!

Vi har någonting helt fantastiskt på DTBK. Något vi är enormt stolta, glada och tacksamma över. Det är ynnesten att få ha ett helt fantastiskt funktionärsgäng som inte bara ger järnet och kämpar som dårar utan som dessutom växer för varje tävling – både till antalet och i sina roller.

För det är inte bara det att våra funktionärer ställer upp, de tar också egna initiativ, roddar, fixar och tar ansvar i allt från förberedelser till efterarbete. De avlastar och underlättar varandra så allt kan flyta på och alla kan åka hem visserligen trötta men, framförallt, väldigt glada.

Detta väloljade maskineri gör att tävlingar kan genomföras utan massa, till synes onödig, väntan för de tävlande. Ett gäng kan plocka ner sökrutan medan ett annat roddar med uppletande och ett tredje förbereder för lydnaden. Samtidigt rullar allt på i köket och kansliet vilket gör att lunchen står redo och resultaten är rapporterade till SBK innan någon hunnit blinka. Det är helt magiskt att vara en del av!

Alla funktionärer: ta åt er av den cred vi fått av de tävlande och som vi gett varandra under helgen! Ni är GRYMMA allihop, helt fantastiska och oumbärliga och vi är så glada att ni finns!

Och slutligen: tack alla tävlande som kom till oss i helgen! Utan er blir det ju inte heller någon tävling och vi hoppas vi lyckats göra allt för att ni fått en så trevlig tävlingsupplevelse som möjligt!

Här följer helgens resultat!

Prispallen i startklass lydnad 6/10-18:
1. Lena & Happy, SoSu BK – UPPFLYTT
2. Kajsa & Juno, Mälarö BK – GK
3. Annica & Nixxi, Österåkers BK – GK

 

Prispallen i lydnadsklass 1 6/10-18:
1. Nicole & Vix, Vällingby BK – 2:a pris
2. Eva & Rica, SoSu BK – 3:e pris
3. Anna & Presley, Nacka BK – 3:e pris

 

Prispallen appellspår 6/10-18:
1. Karin & Zorro, Lidingö BK – UPPFLYTT
2. Björn & Hera, Väsby BK – UPPFLYTT
3. Anna & Ego, Visby BK – GK

 

Prispallen lägre sök 7/10-18:
1. Hanna & Amina, Örebro BK – UPPFLYTT

 

Prispallen elitsök 7/10-18:
1. Anders & Eddie, Botkyrka BK – CERT!
2. Christine & Plinga, Botkyrka BK – GK.

 

Och här ett litet bildspel från vår härliga helg!