Styrelsen 2021

Victoria Ek

Ordförande

Jag är klubbens ordförande och nyckelpiga, det är till mig man vänder sig om man vill ha nyckel till stugan. Med min schäfer Ictra tränar och tävlar jag bruksspår och sök, framförallt för att vi gillar skogsarbetet. Till vardags jobbar jag med mat till många.

Christopher Fällman

Vice ordförande

Snart kommer här en presentation av Christopher.

Erik van den Bos

Sekreterare

Stortrivs med livet med hund, som möjliggörare och funktionär sedan ett tiotal år. Kan mycket om att lägga spår och lite grann om att följa spår. Vill verka för en fortsatt trivsam klubb med aktiva medlemmar. Jobbar som projektledare i IT-sektorn.

Ingela Bergström

Ledamot/kassör

Här kommer snart en presentation av Ingela.

Caroline Forsberg

Pernilla Westin

Suppleant

Här kommer snart en presentation av Pernilla.

Josefine Åslund

Suppleant

Till vardags pluggar jag på heltid vid Stockholms universitet. Jag har varit medlem i klubben i ca 10 år och håller främst på med agility. Jag är utbildad agilityinstruktör och tävlar i agility med min mellanpudel Elvis. Man kan följa oss på instagramkontot pudeln_elvis.

Elisabeth Nordqvist Lundberg

Ledamot

Har varit medlem i klubben de senaste året bara men varit aktiv i andra klubbar tidigare.
Tränar och tävlar i framförallt tävlingslydnad med mina tre hundar men det blir även en del jakt med tollarna och vallning med border collien.
Man kan följa oss på instagramkontot bettans.liga
Till vardags jobbar jag på en redovisningsbyrå som koordinator.

Kontakta styrelsen

Kontakta ordföranden