Om klubben

Danderyd-Täby BrukshundKlubb (DTBK) grundades 1979. Vi håller till strax norr om Ullnasjön, 1 km väster om Rosenkälla vid E18.

Vi har för närvarande cirka 350 medlemmar.

Nästan allt arbete på klubben sker ideellt. Större delen av medlemsavgiften går till Svenska Brukshundklubben och hyra av klubbstuga & mark. Resten används för drift av anläggningen och andra löpande utgifter.

DTBK anordnar olika former av hundkurser samt tävlingar i bruks, lydnad och agility.

Vår anläggning ligger 1 km väster om E18, strax norr om Ullnasjön, cirka 20 km norr om Roslagstull i Stockholm.

Klubben består av en klubbstuga med parkering, två planer, agilityområde och skogsmark. I klubbstugan har vi samlingssal, tre kursrum, kansli, toaletter och kök med servering.