DTBKinfo september 2020

Victoria Ek är ny ordförande i klubben

Vår ordförande Ulrika Norell har fått anställning som utbildningsansvarig inom hundägarutbildning centralt i Svenska Brukshundklubben och kan därför inte fortsätta som ordförande i DTBK. Vi gratulerar Ulrika till sitt nya jobb! Vice ordförande Victoria Ek tar över ledarrollen. 


HUS-grupp

Intresset för att gå kurs på klubben växer och så behöver även vår hundägarutbildningssektor (HUS) göra! Vi söker nu personer som vill ingå i en grupp som kan planera och administrera klubbens kurser tillsammans. Du behöver inte vara instruktör eller liknande själv, det viktigaste är att du har en vilja att driva klubben framåt! Kontakta styrelsen@dtbk.se.


Marknadssektorn vill växa!

Är du intresserad av web, sociala medier, foto, events eller andra områden inom marknadsföring? Vår marknadssektor behöver förstärkning, bland annat för att vara med och sköta facebooksidan och hemsidan och planera och genomföra olika PR-aktiviteter. Idéerna är många men det blir både enklare och roligare om vi gör det tillsammans! Vad kan du bidra med? Maila web@dtbk.se.


Vi vill se er på DTBKs instagramkonto

DTBKs instagramkontot vill fyllas med medlemmarnas bilder! Vill du ta hand om vårt instagramkonto en vecka och låta alla följa med på dig och din hunds upptåg? Skicka ett mail till web@dtbk.se eller skicka ett DM på instagram @danderydtabybk.


Save the date!

18 oktober blir det fixardag och medlemsmöte på klubben. Mer information kommer!


Vad händer i höst?

  • Den 5 september körs en träningstävling i appellklass och startklass lydnad på klubben. Anmälan och mer info via hemsidan under ”Kurs och träning”.
  • Den 3 oktober blir det äntligen tävling på klubben igen, närmare bestämt appellklass spår och startklass och klass 1 i lydnad. Tyvärr kan vi inte uppmuntra till publik på grund av COVID-19-restriktioner men vill du hjälpa till får du gärna maila tas@dtbk.se.
  • Höstens kursprogram uppdateras löpande. Just nu kan vi bland annat presentera nya kurser med Johan på Fria Hundar. All information och anmälan finns här på hemsidan under ”Kurs och träning”. Platserna på Johans kurser brukar gå åt fort, så knip din plats redan nu.
  • Under fem torsdagar arrangerar vi Björnbärstävlingar i agility på klubben. Björnbärstävlingarna är tänkta att vara steget mellan Blåbärstävlingar och klass 1. Du får chansen att träna på ett specifikt hinder i bana under tävlingslika former. Läs mer på hemsidan här.
  • Hundpromenaderna i Danderyd är igång igen. Torsdagar klockan 18.30, samling vid Danderyds kyrka. Vi går en promenad på ca 1-1,5 timme och gör lite vardagslydnadsövningar längs vägen. Vill du leda en promenad? Maila kurs@dtbk.se.

Information med anledning av COVID-19

Här kan du läsa senaste nytt och riktlinjer från Svenska Brukshundklubben med anledning av COVID-19: https://www.brukshundklubben.se/kontakt/om-oss/coronapandemin/

Kort sagt för den dagliga verksamheten på klubben: vi håller avstånd till varandra, är max 50 personer på klubben och håller oss utomhus. Kika gärna i kalendern för att se vilka aktiviteter som pågår på klubben!


Allt gott så ses vi på klubben i höst!

Hälsningar Styrelsen