Dags för årsmöte!

Hej DTBKare!

Välkommen på ÅRSMÖTE 2020 på Danderyd-Täby Brukshundklubb måndag den 10 februari kl. 18.30. Se även evenemang på Facebook.

Inför årsmötet 2020 vill vi informera om att vår nuvarande hyresavgift är uppsagd. Det är alltså inte hyresavtalet i sig som är uppsagt, utan vi och markägaren måste komma till en ny överenskommelsen kring hyran.

Vår markägare har kommit med ett förslag på en hyreshöjning från 69.366 kr/år till 100.000 kr/år. Det här är något som vi medlemmar i klubben behöver diskutera tillsammans på årsmötet. Så kom på årsmötet!

Alla handlingar inför årsmötet ligger nu ute på hemsida dtbk.se/moteshandlingar.

Vi kommer inte tillhandahålla några utskrifter på årsmötet utan alla får själva stå för det. Tänk gärna på miljön och läs handlingarna digitalt!

Kursnytt!

Kolla klubbens kurssida DTBK kurser regelbundet för nu börjar vårens kurser att publiceras.

Redan i nästa vecka kan man gå en inspirerande föreläsning om spårträning. Vill man förbättra sitt hundtränande så finns det en föreläsning om hur man planerar sin träning och det är en föreläsning som passar lika bra för vardagslydnaden som för tävlandet.

För er som inte hann anmäla er till vardagslydnadskurserna som börjar i januari kommer det att komma nya möjligheter troligen redan i mars. Vill man inte gå kurs så kan man gå en hundpromenad. De startar igen under februari och utgår från Danderyds Kyrka.

VI SES PÅ ÅRSMÖTET 🙂